Kısa bir süre önce gerçekleştirilen kongre ile Ak Parti kadın kolları başkanlığına seçilen Nuray Laçiner ile yönetimi, Kaymakam Kazım Karabulut’u makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarete AK Parti ilçe teşkilat başkanı Şaban Korkmaz ve gençlik kolları başkanı Engin Oğuz’un yanı sıra bazı partililerde katıldı.
Dün saat 14.00’te Kaymakamlık binasına giden Ak Parti kadın kolları, Kaymakam Karabulut’u ziyaret etti. Yeni kadın kolları ve gençlik kolları yönetimi ile bir araya gelen Karabulut Nuray Laçiner ile Engin Oğuz ve yönetimlerine başarılar diledi.
Bu İlan İlginizi Çekebilir !
Yasal Uyarı : Bu sitedeki tüm haber ve resimlerin telif hakları tarafımızdan korunmaktadır.Sitemizdeki hiçbir resim,haber veya diğer materyaller izinsiz veya kaynak gösterilerek kullanılamaz.Aksi bir durum tespit edildiğinde kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.