Tarih: 09.11.2008 Saat: 11:04 Gönderen:
admin
Cumhurluk Alanından hareket eden Yörünge Turizm ait hacı adayları yakınları tarafından dualar ve gözyaşlarıyla uğurlandı.
Turizm şirketinin Bölge Sorumlusu Vecdi Acar açıklamasında ‘İstanbul Yeşilköy havaalanından hareketimizle 8 gün Medine de kalarak 40 vakit namazlarımızı kılacağız, sonrasında Mekke’de Kabe’yi tavaf edip diğer hac görevlerimizi de tamamladıktan sonra 23 Aralık 2008 tarihinde ilçeye döneceğiz.’dedi.
35 kişi olan hacı adayları İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, ilahi, kaside, dua ve tekbirlerle uğurlandı.
Haber-Fotoğraf : A.Hikmet Öztaşkın
Yasal Uyarı : Bu sitedeki tüm haber ve resimlerin telif hakları tarafımızdan korunmaktadır.Sitemizdeki hiçbir resim,haber veya diğer materyaller izinsiz veya kaynak gösterilerek kullanılamaz.Aksi bir durum tespit edildiğinde kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.