Geçtiğimiz günlerde Yerel bir gazetede çıkan haber üzerine basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “yanlış anlaşılıp yanlış yorum yazılmış.”demekle yetindi.
AKP ilçe binasında, AKP basın açıklaması adı altında yapılan davette Belediye başkanı Sadi Kurtulan ilçe başkanı Şaban Korkmaz ve ilçe teşkilatı tam kadro katılırken toplantıda belediye meclis üyelerinden sadece Mehmet Atılgan’ın hazır bulunması dikkatlerden kaçmadı.
Başkan Kurtulan düzenlenen toplantıda kendisi hakkında sert iddialar içeren haber için hazırlamış olduğu yazılı metni okuyarak, sadece, “yanlış anlaşılmış ve yanlış yorumlanmış bir haberdir, ne Milletvekilimiz nede il genel meclis üyeleri hakkında haberde yer alan eleştiriler söz konusu olmamıştır” demekle yetindi, oysa iddialar oldukça sertti ancak Başkan nedense haberi tekzip ettirmek yerine yüzeysel bir basın açıklaması ile geçiştirdi.