AK Parti Bursa Teşkilatı ve milletvekilleri, ‘Yüz Yüze Gönül Gönüle Bursa’ buluşmaları kapsamında dün Mustafakemalpaşa’ya heyeti, 59 mahalleye ziyaretlerde bulundu
Mustafakemalpaşa Öğretmenevi’ndeki basın açıklamasında konuşan AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, 20 yıl boyunca Mustafakemalpaşa’nın AK Parti’ye destek verdiğine değindi.
AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu 3 yılda ilçemize önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek; Mustafakemalpaşa Halkının AK Parti’yi desteklemeleri ve yanında olmasından memnuniyetini dile getirdi.
‘Yüz Yüze 100 Gün’ programı kapsamında yapılan programa; AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Esgin, Emine Yavuz, Atilla Ödünç, Gözgeç, Muhammet Müfit Aydın, Zafer Işık, Refik Özen ve Vildan Yılmaz Gürel’in yanı sıra Bursa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz katıldı.
AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu; “ 20 yıllık hükümetlerimiz döneminde de önemli hizmetlere kavuştu. Bundan sonraki süreçte Mustafakemalpaşalı kardeşlerimizin bu desteğini sürdüreceğinden şüphemiz yok. Yeter ki biz birliğimizi ve beraberliğimiz pekiştirelim, hepimiz aynı hedefe kilitlenelim. Türkiye’nin büyümesi, gelecek kuşaklara güçlü bir ülke bırakmak adına çabamızı ortaya koyalım. Biz 21 yıl önce bu yola çıkarken, hep bir şeyi ifade ettik. Biz, milletimize efendilik taslamaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. Milletimiz bizim istikametimizi belirleyecek, rotamızı çizecek. Bu anlamda hep milletimizin bize istikamet göstermesine ram olduk ve yolculuğumuzu sürdürdük. Mahalle Başkanlarımızdan, genel merkez yöneticilerimize kadar birlikte olmaya özen gösterdik, Türkiye kat ettiği mesafelerden ve elde ettiği kazanımlardan asla geri dönmeyecek ve bu anlamda Cumhurbaşkanımıza olan inancını bir kez daha gösterecektir. Yeter ki biz milletimizin gönlünü kazanabilelim, milletimizin talep ve beklentilerini karşılama noktasında gerek yerel yöneticilerimiz gerekse de merkezi idaremiz yapılacakları ortaya koysun. Bu anlamda çabalarımız zaten sürüyor” diye konuştu.
MUSTAFAKEMALPAŞA’ya Yatırımlar devam edecek
AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin; Yalıntaş Kavşağı’nın bittiğini, Gençlik Merkezi’nin yakın zamanda hizmete açılacağını, Alparslan Türkeş Caddesi’ndeki düzenleme çalışmalarının sonuna gelindiğini, Lütfiye çevre yolundan Çaltılıbük’e kadar yol çalışmalarımız devam ettiğini, 70 dönümlük Millet Bahçesi’ni de bitirilmek üzere olduğunu belirtti.
Girilmedik ev ve mahalleler kalmayacak
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz, programa milletvekillerinin yanı sıra il ana kademe, gençlik ve kadın kolları ile birlikte girilmedik ev ve mahalleler kalmayacak, her vatandaşın istekleri dinlenip mümkün olduğunca yerine getirileceğini belirtti.
Hep Vatandaşımızla Birlikte Olduk
AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu da konuşmasında; “Sahaya çıktığımızda çok rahatız. Eksikliklerimiz olmuştur ama bunların birçoğu da planlanmıştır. Muhtarlarımız ve mahalle başkanlarımız bunları biliyor. Kovid-19 sürecinde sahadan biraz uzak kalmışsak da biz yine de hep vatandaşımızla birlikte olduk. Bir eksiğimiz varsa iletiniz. Bu program kapsamında 59 mahallemizi ziyaret edeceğiz, devamını da önümüzdeki günlerde paylaşacağız. Mustafakemalpaşa teşkilatı olarak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde karınca misali üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanvekili Ercan Leblebici de, Kovid-19 testi ikinci kez pozitif çıkan Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın Cuma günü görevinin başına döneceğini belirterek, program katılımcılarına teşekkür etti.
Şehir merkezindeki esnaf ziyaretlerinin ardından saha çalışmaları için gruplar halinde 59 mahallede halkla buluşan AK Parti heyetinin programı, gece saat 23.00’da Yalıntaş’ta son buldu.