Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Akkoyunlu Kongrede Aday Olmayacağını Açıkladı

Ak Parti İlçe Başkanı Sadettin Akkoyunlu, kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Akkoyunlu Kongrede Aday Olmayacağını Açıkladı
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

Sadettin Akkoyunlu, Ak Parti İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, üyeler ve basın mensuplarının katıldığı Cumartesi günü yapılan kahvaltı ve toplantıda kongrede aday olmayacağını açıkladı.
Yapılan kahvaltının ardından bir konuşma yapan Akkoyunlu, öncelikle, Ak Parti politikalarından bahsedip, bu güne kadar Mustafakemalpaşa’ya kazandırılmasında emeği geçen hizmetlerden bahsetti.
Konuşmasının son bölümünde kongrede aday olmayacağını açıklayan Akkoyunlu, bunu şu sözlerle açıkladı.

‘2013 Aralık ayında atama ile göreve geldiğim ilçe başkanlığına 15 Kasım 2014 tarihindeki olağan kongre ile devam ettiğim 3 yıllık görev süremin sonuna gelmiş bulunmaktayım Önümüzde bir kongre süreci bulunmaktadır. Şahsım adına teşkilatım ile yaptığım istişareler sonucunda partimizin genel merkezinden başlayarak bütün kademelerdeki değişim sürecine katkıda bulunmak amacı ile kongre tarihine kadar ilçe başkanlığı görevime devam edip kongrede ilçe başkanlığına aday olmayacağımı beyan ederim .
Bizler Ak kadrolar olarak makam mevki ve koltuklarımızdan feragat ederiz fakat Ak davamızdan ve ilkelerimizden asla vazgeçmeyiz. Şahsım ve teşkilatımın bütün kademeleri bu Hak davanın birer neferidir ve sonuna kadar var gücü ile liderimiz kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ın dediği gibi 2023 – 2053 – 2071 yeni Türkiye vizyonunda her an her göreve hazırdır.
HERŞEY YENİ TÜRKİYE İÇİN
DURMAK YOK YOLA DEVAM
https://www.dostmedya.com/haber/782809583.jpg

https://www.dostmedya.com/haber/1150105810.jpg

https://www.dostmedya.com/haber/2145814861.jpg

Dostmedya Haber’i sosyal medyada takip ederek, son dakika Mustafakemalpaşa Haberleri’ne anında ulaşabilirsiniz.