mustafakemalpaşa hava durumumustafakemalpaşa nöbetçi eczanemustafakemalpaşa devlet hastanesimustafakemalpaşa belediyesisuuçtu şelalesitümbüldekmustafakemalpaşa tatlısı
DOLAR
49,1253
EURO
55,2775
ALTIN
6.596,98
BIST
12.249,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
20°C
Bursa
20°C
Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Başkan Kurtulan’dan Gazetecilere Kutlama

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, İlçede görev yapan yerel ve Ulusal Basın mensuplarına kahvaltı verdi.

Başkan Kurtulan’dan Gazetecilere Kutlama
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Açina’da verilen kahvaltıda bir araya geldi. Yerel ve Ulusal Basın temsilcilerinin, Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan Başkan Kurtulan gazetecilere çeşitli hediyeler takdim etti.

“BASININ ROLÜ BÜYÜK”
Kahvaltıda gazetecilere seslenen Başkan Kurtulan, “Gazeteciler, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Yaptığımız hizmetlerin tamamını ve var ise eksikliklerimizi yapıcı bir şekilde kaleme alan siz gazetecilerimizin, halkın sadece haber alma özgürlüğünde değil, doğru ve eksiksiz hizmetleri alma yönünde de büyük rolü var. Bu açıdan bakıldığında bizler de burada Mustafakemalpaşa’mız için ciddi projeler yürüterek önemli hizmetleri halkın kullanımına sunuyoruz. Sizler de tüm bunları halkımıza duyuruyorsunuz. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Tabi ki bu meslekte içerisinde farklı renkleri barındırıyor. Bu da demokrasimizin gereği ve güzel bir örneğidir. Burada önemli olan, hizmet ettiğimiz yer için gösterdiğimiz birlik ve beraberliktir. Bu birlik ve beraberliğin devam etmesini umud ediyor, her birinizin bu anlamlı günün içten tebrik ediyorum” dedi.

“BU PARTİ BENİ 3 KEZ ONURLANDIRDI”
Yaklaşan 31 Mart Yerel seçimleri ile ve aday adaylığı süreci ile ilgili de bazı açıklamalar yapan Başkan Sadi Kurtulan, “Benim hayal bile edemeyeceğim en kutsal görev, doğup büyüdüğüm bu Mustafakemalpaşa’ya ve ilçe halkına hizmet edebilmekti. Bu büyük onuru bana Ak Parti vermiştir. Bu parti bana tam 3 kez bu fırsatı sundu. Bunun son 2’sinde de bu kutsal göreve layık görüldüm. Belediye Başkanlık makamı bir meslek yada bir miras değildir. Bu bir bayrak yarışıdır ve ben bunun bilincindeyim. Eğer göreve devam denir ise aynı azimle çalışmaya devam ederiz. Eğer bayrak değiştirmek gerekir ise de bayrağı alacak olanların arkasında dururum” dedi.

DEV TESİS GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
Gazetecilere verilen kahvaltının ardından, Yunusemre mahallesinde inşa çalışmaları devam eden dev sosyal tesis ve pazaryerini, gazetecilere gezdiren Başkan Kurtulan, tesis hakkındaki ayrıntıları ve özelliklerini yerinde anlattı. İçerisinde kapalı spor salonları, Fitness salonu, Düğün salonları kafe ve restoran gibi donatıların bulunacağı Pazaryeri tesisinin alt bölümünde ise 200 den fazla araç kapasiteli bir otopark yer alıyor. Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Başkan Kurtulan, Mart ayının başında bu büyük projeyi Mustafakemalpaşalıların hizmetine açmayı planladıklarını belirtti.