mustafakemalpaşa hava durumumustafakemalpaşa nöbetçi eczanemustafakemalpaşa devlet hastanesimustafakemalpaşa belediyesisuuçtu şelalesitümbüldekmustafakemalpaşa tatlısı
DOLAR
49,0350
EURO
55,5218
ALTIN
6.585,74
BIST
12.173,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Çok Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Başkan Loyan Güven Tazeledi

Başkan Loyan Güven Tazeledi
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa Yeniden Refah Partisi Teşkilatı bugün ikinci olağan kongresini gerçekleştirdi.

2023 yılı Ağustos ayında vekâleten başkanlık görevine atanan Ramazan Loyan, delegelerin tam desteğini alarak seçilmiş başkan unvanını kazandı.

Belediye Düğün Salonu’nda saat 14.00’te başlayan kongrede divan başkanlığını Mustafa Furkan Altınel yaptı. Programa, Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Kaygusuz, il yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ile çok sayıda partili katıldı.

Divan kurulunun oluşturulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Ramazan Loyan, merhum Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı rahmetle andı. Konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün burada, davamızın kutlu yürüyüşünü bir adım daha ileri taşımak için bir araya geldik. Görev süremiz boyunca üye sayımızı artırdık, seçimlerde alnımızın akıyla çıktık. Bu kongremiz sadece bir seçim değil, davamız için yeni bir başlangıçtır. İnşallah önümüzdeki dönemde çok daha büyük hedeflere ulaşacak ve Mustafakemalpaşa’da Yeniden Refah Partisi’ni daha da büyüteceğiz.”

Loyan’ın konuşmasının ardından yönetim kurulu üyesi Semih Kürkçüler tarafından faaliyet ve mali rapor okundu. Raporlar delegelerin onayını alarak ibra edildi. Daha sonra İl Başkanı Mehmet Kaygusuz kürsüye gelerek teşkilat mensuplarına hitap etti.

Kongrenin devamında Ramazan Loyan’ın yönetim listesi salona tanıtıldı. Ardından yapılan oylamada delegelerin tam desteğini alan Ramazan Loyan güven tazeleyerek seçilmiş başkan oldu.

Yeni yönetimde şu isimler yer aldı:
Semih Kürkçüler, Mehmet Hakkı Tuna, Erkan Şahin, Mehmet Albayrak, Tamer Erim, Ender Özcan, Kenan Loyan, Haşim Gündoğdu, Ramazan Karagöz, Ahmet Durmuş, Enes Karakuş, M. Tahaberk Loyan, Ramazan Alpağut, Engin Sop, Soner Özhozun, Furkan Çetin, Yalçın Bayram, Gökhan Naci, Halim Akar, Melih Taç, Ömer Güler, Mesut Uç, Şahabettin Rençber, Ali Yıldız ve Koray Kurt.

Whatsapp Image 2025 09 25 At 19.49.43Whatsapp Image 2025 09 25 At 19.49.44Whatsapp Image 2025 09 25 At 19.49.47Whatsapp Image 2025 09 25 At 19.49.48Whatsapp Image 2025 09 25 At 19.49.47 (1)Whatsapp Image 2025 09 25 At 19.49.48 (1)