Mustafakemalpaşa Belediyesi İkinci Dönem Karate Kurslarına başladı.
Geçtiğimiz Mart ayı içerisinde ilki düzenlenen kurslara ilginin yoğun olması nedeniyle Belediyespor tarafından önceki gün ikinci dönem kursları başlatıldı.
Belediyespor Karate Kurslarına ilk dönem 100 öğrenci katılımıyla devam edilirken, ikinci dönem 60 öğrenci başvuru yaptı. Çocukların ve gençlerin gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetleri hayata geçirmek, sağlıklı bir toplum yetiştirebilmek amacı güdülen organizasyonda 7-20 yaş arası kursiyerlere yer veriliyor. Mustafakemalpaşa Kapalı Spor Salonunda devam eden kurslara katılan öğrencilere belediye tarafından her imkan sağlanıyor. Ücretsiz olarak verilen kursta öğrenciler Milli Antrenör Necip Kaplan tarafından eğitiliyor.
Disiplin ve başarılı performanslarıyla velilerinin beğenisini toplayan geleceğin karatecileri, sporun kardeşliğin ve dostluğun bir parçası olduğu bilinciyle eğitim alıyor.
Kurslar hafta içi Pazartesi ve Çarşamba günleri olmak üzere saat 18.30 ile 19.30 arası gerçekleştirilecek.