Bölge Tiyatrosu 2008-2009 sezonuna “Merhaba” demeye hazırlanıyor.
Geçtiğimiz sezonu başarılı bir şekilde kapatan bölge tiyatromuz bu sezona da birbirinden farklı çeşitli tiyatro gösterileriyle hazır. 2008-2009 sezonunun ilk oyunu olan “Biz Bize” tiyatro gösterisiyle perdelerini tiyatro severlere açıyor.
Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen ” Anında Görüntü” ve ” Laf Ebeleri” gibi televizyonda gerçekleştirilen sahne gösterileriyle herkes tarafından bilinir hale gelen tiyatro sporu, konservatuarlarda tiyatro öğrencilerinin eğitimlerinde temel olan doğaçlama çalışmalarından ortaya çıkmıştır. Yazılı bir metni ve yönetmeni olmayan oyunda tüm sahne olayları seyircinin yönlendirmeleriyle ortaya çıkmaktadır.
Oyuncuların yaratıcılıklarının da zorlandığı oyunda Hande Emeklice, Merve Can, Müge Irgatlar, Ömer Mestan, Mustafa Arıkan ve Osman Seras rol alıyor. Sahneye hazırlayan ise B. Seçkin Kaymaz.
Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu oyuncuları bu yılı böyle bir çalışmayla açarak oyuncularına olan güvenini de ortaya koyuyor.
28 Ekim 2008 Salı akşamı saat 20:30’da Kazım Barış Çokan Kültür Merkezinde ücretsiz olarak gösterilecek olan ” Biz Bize” tiyatro oyununa tüm tiyatro severler davetlidir.