mustafakemalpaşa hava durumumustafakemalpaşa nöbetçi eczanemustafakemalpaşa devlet hastanesimustafakemalpaşa belediyesisuuçtu şelalesitümbüldekmustafakemalpaşa tatlısı
DOLAR
49,0346
EURO
55,6083
ALTIN
6.594,60
BIST
11.947,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Çok Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Borsa da seçim heyecanı !

İlçe Ticaret Borsasında seçim heyecanı yaklaştı, adaylardan Ali Murat Düvenci, neden aday olduğunu ve hedeflerini anlattı.

Borsa da seçim heyecanı !
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

Önümüzdeki Cuma günü İlçe Ticaret Borsasında gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi Biricik Cafe’de basın mensuplarıyla bir araya gelen eski meclis başkanlarından Başkan Adayı Ali Murat Düvenci, hedeflerini kamuoyuyla paylaştı. İlçede 1995 yılında kurulan Ticaret Borsasının kuruluşunda yer alan ve 2001-2009 yılları arasında Meclis başkanlığı görevini başarıyla yürüten Düvenci, karşısında yer alacak listedeki isimlere başarı dilekleriyle başladığı basın toplantısında şunları kaydetti. “1957 Mustafakemalpaşa doğumluyum, ilk-orta ve lise öğrenimimi ilçemde üniversite öğrenimimi ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladım. Hatırlanacağı gibi 2009 yılında Borsamızda gerçekleşen seçimlerde listemdeki arkadaşlarımla birlikte, karşı tarafın listesiyle yenişememiş ve aynı oyu almıştık. Aynı göreve yeniden talip oldum. Her şeyden önce üyelerimizin seçme hakkını en iyi şekilde kullanacağını ümit ediyorum. Karşı listedeki arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Ancak karşı listede yer alacağı duyumunu aldığım Saadettin Akkoyunlu arkadaşım Ak parti ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesidir. Ben Ticaret Borsası ve buna benzer kurumların siyaset üstü kurumlar olduğunu düşünüyorum. Ticaret Borsası Ticari bir kurum değildir, ticaret yapamaz ancak üyelerinin istekleri doğrultusunda üyelerin projelerine bilgi ve teknik destek sağlar çünkü üyeler zaten ticaretle uğraşmaktadır. Bu dönemde Ticaret Borsasının daha da aktif çalışmasını, teknolojinin nimetlerinden faydalanır hale gelmesini arzuluyorum. Borsa üyeleri ile her ay bir araya gelerek yapacağımız toplantılarda onların arzu ve isteklerine kulak vermek istiyorum. Bölgenin ihtiyacı olan ve arzu edilen tarım organize sanayinin hayata geçirilmesi ve hayvancılık ile uğraşan kooperatif ile şirketlerin AB teşvik fonundan sağlanan hibe ve teşvikler konusunda Borsada bir birim oluşturmayı planlıyorum. Bunun dışında Borsa binamızda yem bitkileri laboratuarı kurmak, kantarımız yeterli olmadığından bir Tır kantarı kurmak, çok daha sağlıklı ve iyi şartlarda hizmet verecek olan bir hayvan pazarını Mustafakemalpaşa’ya kazandırmak istiyorum. İnşallah Borsamızda yepyeni bir dönemle çok daha aktif çalışmalar yapacağız. 01.02.2013 Cuma günü sabah saatlerinde başlayıp akşam saat 17.00’ye kadar sürecek olan seçimlerimizin tüm üyelerimize hayırlı olmasını dilerken, oy kullanacak olan kooperatif ve şirketlerimizin temsilcileri, oy kullanabilmeleri için gereken belgeyi Ticaret ve Sanayi Odamızdan temin etmelerini hatırlatmak istiyorum.” Dedi.