DOLAR
29,0028
EURO
31,2240
ALTIN
1.846,29
BIST
7.728,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
11°C
Bursa
11°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
14°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
7°C

DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANI AV. ÖZLEM BAYRAKTAR’ DAN GENEL BAŞKAN ALİ BABACAN’ A ZİYARET

DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANI AV. ÖZLEM BAYRAKTAR’ DAN GENEL BAŞKAN ALİ BABACAN’ A ZİYARET
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Özlem BAYRAKTAR geçtiğimiz haftalarda Ankara ziyaretlerini sıklaştırdı. Öncelikle 14 Mayıs seçimlerinden sonra ilk olarak Bursa İl Başkanlığı heyeti ile birlikte TBMM’ inde milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Bayraktar daha sonra Genel Başkan Ali BABACAN ile Genel Merkezde ikili bir görüşme yaptı.
BAYRAKTAR, BABACAN ile yüz yüze yaptığı ikili görüşmede geçtiğimiz genel seçimlerin hem genel hem yerel değerlendirmesini yaparak önümüzdeki yerel seçimlere hazırlık süreçlerini konuştu. Yerel seçimlerin kazanılabilmesi için Mustafakemalpaşa’ nın dinamikleri, ilçe halkının beklentileri, ilçenin sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik, ilçenin hak ettiği gibi güzel bir yönetime kavuşması için yapılması gerekenler üzerinde istişarelerde bulunan BAYRAKTAR, BABACAN ile yaptığı görüşmeden olumlu ve verimli sonuçlar aldığını söyledi.
Bursa il Başkanlığı heyeti ile gerçekleştirilen TBMM ziyaretinde ( Bursa’ dan da sorumlu ) Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, Ankara Milletvekili Sadullah Ergin, Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen ve İstanbul milletvekili Evrim Rızvanoğlu’ na hayırlı olsunda bulunuldu.
Başkan Özlem BAYRAKTAR, “ Mustafakemalpaşa için, Bursa için DEVA Partisi olarak elimizden gelenin en fazlasını yaparak hak ettiğimiz gibi güzel, huzur ve refah içinde yaşamak için çalışıyoruz ve çalışacağız. ” dedi.

DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANI AV. ÖZLEM BAYRAKTAR’ DAN GENEL BAŞKAN ALİ BABACAN’ A ZİYARET DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANI AV. ÖZLEM BAYRAKTAR’ DAN GENEL BAŞKAN ALİ BABACAN’ A ZİYARET DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANI AV. ÖZLEM BAYRAKTAR’ DAN GENEL BAŞKAN ALİ BABACAN’ A ZİYARET

Dostmedya Haber’i sosyal medyada takip ederek, son dakika Mustafakemalpaşa Haberleri’ne anında ulaşabilirsiniz.