mustafakemalpaşa hava durumumustafakemalpaşa nöbetçi eczanemustafakemalpaşa devlet hastanesimustafakemalpaşa belediyesisuuçtu şelalesitümbüldekmustafakemalpaşa tatlısı
DOLAR
49,0346
EURO
55,6083
ALTIN
6.594,60
BIST
11.947,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Çok Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

DSP Yeni Yönetim Oluşturdu

Demokratik Sol Parti Mustafakemalpaşa İlçe Teşkilatı bünyesinde aldığı bir kararla gücünü arttırmak adına yeni yönetim oluşturdu.

DSP Yeni Yönetim Oluşturdu
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

Dün gece parti binasında düzenlenen toplantıyla yeni yönetimi basın aracılığıyla kamuoyuna tanıtan DSP İlçe Başkanı Gökhan Karahan konuşmasında ‘Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle gençlik ve kadın kollarımız ile yönetim kurulumuzu yeniden yapılandırdık.

Titizlikle yürüttüğümüz çalışmalarımız neticesinde Ocak ayının ortalarına doğru belediye başkan adaylarımızı açıklayacağız. Demokratik Sol Parti bünyesine dönüş başlamıştır. Pek çok kurucu üyemiz yeniden aramızda bulunmaktadır.

Yerel seçimlere kuvvetli ve iddialı bir şekilde gireceğiz. Adaylarımız ve projelerimizle Mustafakemalpaşa ve beldelerini yönetmeye hazırız. Demokratik Sol Parti siyasetin parlayan bir yıldızıdır. AKP'nin icraatları Demokratik Sol Parti'nin ülke için ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.

İlçede mevcut bir tabanımız olması hasebiyle bu tabanı harekete geçirmiş bulunmaktayız. DSP haricinde kimse hesap yapmasın.' Dedi.
DSP İlçe Başkanı Karahan konuşmasının ardından yeni yönetim kurulunu basına tanıttı.

Demokratik Sol Parti İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor.

Başkan Gökhan Karahan, Serhat Çağatay, Atanur Beygiret, Gönül Ünlü, İsmail Denizli, Bülent Sezer, İbrahim Girgin, Özer Öz, Kemal Aslan, Sezai Zengin, Özgür Ulaşmış, Fevzi Taştan, Ömer Güler, Erol Yılmaz, Ufuk Tokgöz ve Haşim Yoldaş.

Haber-Fotoğraf : A.Hikmet Öztaşkın 
 
Bu sitedeki tüm haber ve resimlerin telif hakları tarafımızdan korunmaktadır.Sitemizdeki hiçbir resim,haber veya diğer materyaller izinsiz veya kaynak gösterilerek kullanılamaz.Aksi bir durum tespit edildiğinde