DOLAR
36,2225
EURO
38,0047
ALTIN
3.352,91
BIST
9.877,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
13°C
Bursa
13°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Yağmurlu
10°C
Pazartesi Kar Yağışlı
6°C
Salı Parçalı Bulutlu
4°C
Çarşamba Az Bulutlu
4°C

Genç güreşçiler göz doldurdu

Bursa Minikler Güreş Ligi’nde hafta sonu kendi evinde mindere çıkan Mustafakemalpaşa Belediyespor güreşçileri, gelecek için umut verdi.
Genç güreşçiler, iki gün süren müsabakalar sonucu grubu 3’cü tamamladı.

İki hafta önce Gemlik’te başlayan Bursa Minikler Güreş Ligi müsabakalarının 2. ayağına, 17-18 Aralık tarihlerinde Mustafakemalpaşa ev sahipliği yaptı.

Mustafakemalpaşa Belediyespor’un organizasyonuyla Kapalı Spor Salonu’nun da düzenlenen Minikler Güreş Ligi mücadelelerini; Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, Gençlik ve Spor Müdürü Emin Turhan, Güreş Federasyonu Bursa İl Temsilciliği Yardımcısı Mehmet Demirci, Uluslar arası Güreş Hakemi Levent Şen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Murat Yılmaz ve çok sayıda güreş sever takip etti.

Genç güreşçiler göz doldurdu
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

11-13 yaş grubu arasında 11 takımın mücadele ettiği ligde; Mustafakemalpaşa Belediyespor, Bursa Büyükşehir, İl Özel İdare, D.S.İ., Orhangazi, Keles, Gemlik, İnegöl, Kestel, İznik ve Gürsu’dan yaklaşık 120 güreşçi mindere çıktı.

Gruptaki en genç takım olan Mustafakemalpaşa Belediyespor Güreş Takımı,11 sıklette yapılan zorlu maçlarda 3.’lüğü elde ederken, gelecek turnuvalar için hem tecrübe kazandı hem de yetenekleri ile göz doldurdu.

Genç güreşçileri tebrik eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da, gelecekte olimpiyat ve dünya şampiyonu olacak kapasitedeki sporculara sahip çıkacaklarını söylerken; “Gençlerimizde bu yetenek var. Gelecek adına çok umutluyuz, onlardan çok şeyler bekliyoruz” diye konuştu.

https://www.dostmedya.com/haber/1538024597.jpg

https://www.dostmedya.com/haber/1265784801.jpg

Dostmedya Haber’i sosyal medyada takip ederek, son dakika Mustafakemalpaşa Haberleri’ne anında ulaşabilirsiniz.