DOLAR
35,9677
EURO
37,1790
ALTIN
3.307,49
BIST
9.951,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Kar Yağışlı
6°C
Bursa
6°C
Hafif Kar Yağışlı
Pazartesi Çok Bulutlu
6°C
Salı Kar Yağışlı
5°C
Çarşamba Az Bulutlu
8°C
Perşembe Az Bulutlu
10°C

Görme Engelli Çocuğun Uçma Hayali Gerçek Oldu

Mustafakemalpaşa’da 11 yaşındaki görme engelli çocuğun uçma hayali, yamaç paraşütü ile gerçekleştirildi.

Görme Engelli Çocuğun Uçma Hayali Gerçek Oldu
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

İlçede yaşayan 11 yaşındaki görme engelli Akın Meşinci’nin uçma hayali, Mustafakemalpaşa Havacılık Kulübü üyelerinin hazırladığı sürprizle gerçek oldu. Klip haline getirerek sosyal medyada paylaşılan Akın’ın yamaç paraşütü görüntüleri binlerce beğeni ve yorum aldı. Kulüp üyeleri gökyüzü ile buluşmak için can atan Akın’ı evine giderek, “Senin bir hayalin varmış, bugün onu gerçekleştirmeye geldik” dediklerinde, “Evet uçma hayalim var” cevabını veren Akın, “Uçmanın çok güzel olduğunu düşünüyorum. Gökyüzünde süzülmek o rüzgarı hissetmek bence çok güzel bir şey” diye konuştu.

Yamaç paraşütü ile 400 metre yükseklikte Mustafakemalpaşa Üçbeyli köyü üzerinde süzülen Akın, burada kendi videosunu çekerken, “Herkesin cesaret ve öz güven gerektiren hayalleri vardır. Uçmakta benim hayallerimden biriydi. Şu an onu gerçekleştiriyorum. Umarım böyle hayalleri olup da gerçekleştirmek isteyen arkadaşlara örnek olabilirim” dedi.

Mustafakemalpaşa Sportif Havacılık Klubü her yıl yaptığı festivaller ve yer aldığı sosyal projelerle göz doldurmaya devam ederken bu yılki festivalin 29/30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi.

 

Dostmedya Haber’i sosyal medyada takip ederek, son dakika Mustafakemalpaşa Haberleri’ne anında ulaşabilirsiniz.