Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği (GÜMÇED) Belediye Başkanı Hayri ÖZTETİKLER’e Çanakkale Kaz Dağları ve Madra Dağı Çevre Platformunda “Altına Hayır “adlı kampanya da vermiş olduğu destek ve mücadeleden ötürü plaket takdim ettiler.
Geçen yıl nisan ayında gerçekleştirilen altın arama çalışmaları platformunda Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak afiş çalışmaları yapılmış ve kampanyaya destek olunmuştu.
Geçtiğimiz ay GÜMÇED tarafından düzenlenen plaket törenine yoğun programı nedeniyle katılamayan Başkan ÖZTETİKLER’e ödülünü GÜMÇED Genel Başkanı Adnan ÖNÜRMEN ve Yönetim Kurulu üyesi Göksel SAKARYA getirdi.
Başkan Hayri ÖZTETİKLER’de aldığı ödül karşısında çok mutlu olduğunu dile getirerek, çevre dostu GÜMÇED’e teşekkür etti
Haber-Fotoğraf :Kubilay GÜNGEN
Yasal Uyarı : Bu sitedeki tüm haber ve resimlerin telif hakları tarafımızdan korunmaktadır.Sitemizdeki hiçbir resim,haber veya diğer materyaller izinsiz veya kaynak gösterilerek kullanılamaz.Aksi bir durum tespit edildiğinde kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.