Lalaşahin Mahallesinde bulunan Lalaşahin türbesinin ve Şehitliğin bulunduğu alan aşıkların buluşma yeri oldu.
Söz konusu adreste çoğu kez uygunsuz halde görülen bazı gençler vatandaşların tepkisine neden olurken, kendilerini uyaranlarla zaman zaman tartışmalara da giriyorlar.
Çevrede oturan mahalle halkının tepkisini çeken gençler manevi alanda vurdumduymazlıklarını sürdürürken, edinilen diğer bir bilgiye göre söz konusu alanda geceleri de alkol alınarak gürültü yapıldığı belirtiliyor.
Bugünlerde türbenin bakımını üstlenen bir görevlinin olmayışı ise Lalaşahin Paşa Türbesi içinin örümcek ağı tutmasına neden oldu.
Haber-Fotoğraf : A.Hikmet Öztaşkın
Yasal Uyarı : Bu sitedeki tüm haber ve resimlerin telif hakları tarafımızdan korunmaktadır.Sitemizdeki hiçbir resim,haber veya diğer materyaller izinsiz veya kaynak gösterilerek kullanılamaz.Aksi bir durum tespit edildiğinde kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.