Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Camandar köyünde silahla vurulan bir kişi kaldırıldığı Bursa Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybetti.
Akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen kanlı olayda Mustafakemalpaşa’ya bağlı Hacıali köyünden olduğu öğrenilen 2 çocuk babası İsmail Veske (39), 16 EBH 68 plakalı aracıyla süt toplamak için Camandar köyüne gitti.
Veske, Camandar köy meydanına motosiklet ile daha önceden gelerek pusu kuran iki kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.
Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı kurşunla ağır yaralanarak önce İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İsmail Veske, burada yapılan ilk tedavisinin ardından sevk edildiği Bursa Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybederken, zanlılar sırra kadem bastı.
Kanlı olayı gerçekleştiren zanlıların başlarına motosiklet kaskı takması jandarmanın işini zorlaştırırken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.
Haber- Fotoğraf : A.Hikmet Öztaşkın
HABER HAKKINDAKİ DİĞER RESİMLER
Yasal Uyarı : Bu sitedeki tüm haber ve resimlerin telif hakları tarafımızdan korunmaktadır.Sitemizdeki hiçbir resim,haber veya diğer materyaller izinsiz veya kaynak gösterilerek kullanılamaz.Aksi bir durum tespit edildiğinde kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır