23 Kasım 2008 Pazar günü İlçe Kapalı Spor Salonun da gerçekleştirilen Güreş Müsabakalarında Belediyespor Güreş Takımı ev sahipliği yaptı.
Türkiye Yıldızlar 1. Liginde devam edilen müsabakalar bu hafta Mustafakemalpaşa’da oynandı.
Ankara Şeker Spor, Erzurum Yol Spor, Ordu Güreş Eğitim Merkezi ve Mustafakemalpaşa Belediyespor Güreş Takımının karşılaştığı müsabakalar zorlu geçti.
Her 4 takımın oyuncularının kıyasıya mücadele ettiği karşılaşmalar sonucunda Belediyespor Güreş Takımı ilk karşılaşmada Ankara Şeker Spor’a 20-26 mağlup oldu.
İkinci karşılaşma Erzurum Yol Spor’a 21-25 galip olurken, son takım olan Ordu Güreş spora da 23-25 skorla galip geldi.
Karşılaşmaların ikinci haftasında Belediyespor Güreş Takımı Türkiye Yıldızlar 1.liginde 2. oldu.
Takım Antrenörü Sebahattin Ayyıldız ‘Maçlar iki hafta daha devam edecek. Önümüzdeki hafta Ankara’ya gidiyoruz.
Bu ikinci haftanın sonunda da 2. liğimizi korursak, bir üst tura çıkarak playofa kalmış olacağız.
Bundan sonraki karşılaşmalarda da başarılı sonuçlarla döneceğimizi ümit ediyorum.’ dedi.
Haber-Fotoğraf : A.Hikmet Öztaşkın
Yasal Uyarı : Bu sitedeki tüm haber ve resimlerin telif hakları tarafımızdan korunmaktadır.Sitemizdeki hiçbir resim,haber veya diğer materyaller izinsiz veya kaynak gösterilerek kullanılamaz.Aksi bir durum tespit edildiğinde kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.