Yunus Emre Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi üzerinde meydana gelen zincirleme kazada büyük ölçüde maddi hasar oluşurken, yaralanma ve ölüm olmayışı sevindirdi.
Sanayi istikametinden ilçe merkezine seyrini sürdüren 16 EAA 23 plakalı hususi otomobil sürücüsü Erkan Şencan Vergi Dairesi yakınlarında yolda bulunan sete yaklaştığında yavaşlayınca arkadan gelen 16 TB 062 plakalı kamyonet sürücüsü Recep İnan yağışı nedeniyle ıslak olan yolda kayarak Erkan Şencan’ın kullandığı 16 EAA 23 plakalı araca çarparak yolun sağına savrulurken, önünde seyreden Süleyman Uluağaç yönetimindeki 16 SP 064 plakalı resmi kamyonete çarparak durabildi.
Islak yolda kayarak önündeki araca çarpan 16 TB 062 plakalı kamyonette sağa savrulduktan sonra 16 EBL 26 plakalı araca çarptı.
Meydana gelen maddi hasarlı kazadan sonra kaza yerine gelen mahalle sakinleri “Burada daha önce trafik ışıkları bulunmaktaydı.
Şimdi bu yükseltileri yaptılar. Sürücüler bu tümsekleri fark edemiyorlar, özellikle ağır tonajlı araçlar yüksek hızda bu tümseklere girince, deprem olmuş gibi yataklarımızdan, hatta evlerimizden dışarı fırlıyoruz.
Vitrinlerimizde kırılmadık cam eşya kalmadı.
Bir an önce bu tümseklerin buradan kaldırılmasını ve trafik ışıklarının takılmasını istiyoruz.”dediler.
Haber- Fotoğraf : A.Hikmet Öztaşkın
HABER HAKKINDAKİ DİĞER RESİMLER
Yasal Uyarı : Bu sitedeki tüm haber ve resimlerin telif hakları tarafımızdan korunmaktadır.Sitemizdeki hiçbir resim,haber veya diğer materyaller izinsiz veya kaynak gösterilerek kullanılamaz.Aksi bir durum tespit edildiğinde kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır