Mustafakemalpaşa Spor Teknik Direktörü Nevzat Şipal, haftalık basın toplantısında İzmir Spor karşılaşmasında kazanılan 3-2’lik skoru değerlendirdi.
‘Isparta Spor maçı sonrası İzmir Spor karşılaşmasından mutlak puan almak için gittiğimiz İzmir’de bunu başardığımız için çok mutluyum.’ diyen Mustafakemalpaşaspor Teknik Direktörü Nevzat Şipal, Mustafakemalpaşaspor olarak İlk yarının ikinci periyodunda Göztepespor karşılaşması ile bir çıkış yakaladık. Deplasmanda alınan iki galibiyet ve bir beraberlik, içeride bir beraberlik bir mağlubiyet alarak 8 puan topladık. Takım olarak günden güne daha da iyiye gitmekteyiz.
Kendi evimizde kazanacağımız bir karşılaşma bizi daha iyi yerlere getirirken motivasyon olarak ta en üst düzeye çıkaracağına ve daha iyi yerlere taşıyacağına inanıyorum.
İzmir Spor karşısında oynadığımız futbol bizim bir takım olduğumuzun kanıtıdır. Takım olarak mükemmele yakın bir mücadele ediyoruz ve daha önemlisi artık kazanmayı öğrendik.
En büyük eksiğimiz ise pozisyon hataları ile basit goller yememiz, bu eksiklikte zaman içerisinde giderilecektir.
Sezon başı bu takımda oynayan futbolcular başlangıçta tecrübe eksikliği ile kazanmaları gereken birçok maçı kaybetmişler. Maalesef üzülerek söylüyorum kulübümüzün şartları biraz daha iyi olsaydı bu gün lider olmak işten bile değildi.’dedi.
Lige bakıldığında bütün takımların bir birlerinden puan aldıklarının söyleyen Nevzat Şipal bitime 4 hafta kala play of’a çıkacak takımların henüz belli olmadığını da vurgulayarak, ‘Geçmişi unutmalıyız. Önümüzde ki 4 maça konsantre olmalıyız, kalan 4 maçı da kazanmak ve birinci periyodu en iyi yerde bitirmek istiyoruz.’diye konuştu.
Haber-Fotoğraf : A.Hikmet Öztaşkın
Yasal Uyarı : Bu sitedeki tüm haber ve resimlerin telif hakları tarafımızdan korunmaktadır.Sitemizdeki hiçbir resim,haber veya diğer materyaller izinsiz veya kaynak gösterilerek kullanılamaz.Aksi bir durum tespit edildiğinde kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.