Mustafakemalpaşa’da Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı sendikaların temsilcileri, KAMU-SEN’in kuruluşunun 30’uncu yılı dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundu.
Kamu çalışanlarının sendikal örgütlenmesinin önünün açıldığı tarih olan 24 Haziran 1992’de kuruluşunu ilan eden Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikaların hak mücadelesi 30’uncu yılına girdi.
Bu kapsamda Mustafakemalpaşa’da eğitim, sağlık, tarım, orman ve yerel yönetim gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren KAMU-SEN’E bağlı sendikalardan oluşan bir heyet, Kaymakam Ahmet Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Kanar’a nezaket ziyaretinde bulundu.
KAMU-SEN heyeti, konfederasyonun kuruluşunun 30’uncu yılı münasebetiyle ilk ziyaretini Kaymakam Ahmet Altıntaş’a yaptı.
Kaymakamlık makamındaki ziyarete; Türk Eğitim Sen Temsilcisi Bülent Aytan, Türk Sağlık Sen Temsilcisi Bülent Ölmez, Türk Tarım-Orman Sen Temsilcisi Nejdet Kaçar, Türk Yerel Hizmet Sen Temsilcisi Timur Erkal, Türk Haber Sen Temsilcisi Lokman Sevinç, TÜRKAV ve ÜLKÜM Eğitim Temsilcisi Yılmaz Orhan katıldı.
‘MİLLETİMİZE SADAKATLE HİZMET EDİYORUZ’
Ziyarette konuşan Türk Eğitim Sen Temsilcisi Bülent Aytan, Türkiye KAMU-SEN’in kuruluşunun 30.yılı etkinlikleri kapsamında Kaymakam Altıntaş ile bir araya gelmekten memnun olduklarını söyledi.
Aytan; “Kaymakamımız, kamu hizmetlerinin yürütülmesinde kamu çalışanlarının kamu yönetimine güveni artıracak şekilde adalet ve dürüstlük ilkelerine bağlı olarak görevlerini yerine getirmesinin önemine değindi. Ayrıca okuma ve eğitimin önemi üzerinde durduğumuz ziyarette, milli, insani ve ahlaki değerlerin yeni nesillere aktarılmasında çocuklarımıza rehberlik etmenin, onları doğru kaynaklarla buluşturmanın önemine işaret ederek, yapmış olduğu çalışmaları ve değerli görüşlerini bizlerle paylaştı. Bizler de Türk milletine, kültür ve medeniyetimize bağlılık içerisinde devletimize sadakatle görevlerimizi ifa ettiğimizi ifade ettik. Kaymakamımıza kabulleri için teşekkürlerimizi arz ediyoruz” dedi.
KAMU-SEN ziyaret heyeti daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Kanar ile bir araya geldi.
Ziyareti değerlendiren Türk Eğitim Sen Temsilcisi Bülent Aytan; “Belediye Başkanımız göreve geldikleri günden beri Mustafakemalpaşalı hemşerilerimize hizmet için mesai harcadıklarını ifade etti. İlçemiz için yapmış oldukları faaliyetler ve sendikalarımızın faaliyetleri konusunda yararlı görüş alışverişinde bulunduk. Karşılıklı iletişimin ve fikir paylaşımının önemine değindik. Belediye Başkanımıza konukseverliği için teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber Kaynağı: Mücadele Gazetesi