mustafakemalpaşa hava durumumustafakemalpaşa nöbetçi eczanemustafakemalpaşa devlet hastanesimustafakemalpaşa belediyesisuuçtu şelalesitümbüldekmustafakemalpaşa tatlısı
DOLAR
49,0346
EURO
55,6083
ALTIN
6.594,60
BIST
11.947,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Çok Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Koç’tan yine suçlama geldi

“Mustafakemalpaşa’nın derdi başka!”(mış)

Her fırsatta ”Karacabey’i İsviçre gibi yaparım” diyen ancak; Orman, Doğalgaz, Telekom, Tedaş, Tapu Kadastro Müdürlüğü ve Türk Telekom gibi işlemler için Karacabeyli vatandaşların Mustafakemalpaşa’ya gel git yapmasına bir türlü engel olamayan başkan Ergün Koç, “Gaf”larına devam etti. Koç, “Mustafakemalpaşa’yı, yeni otoyol güzergahının Karacabey’e alınmasına sürekli tepki göstermekle ve bu konuda lobi çalışmaları yapmakla suçladı.” Mustafakemalpaşa’nın nafile çırpınışlar içinde olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ergün Koç, “Yeni Otoyol projesinin değişmesi tamamen teknik bir olaydır. İlk proje çevreye duyarlı olmadığı için iptal edildi. 10 milyardan fazla bir yatırımdan bahsediyoruz. Hiçbir finans kuruluşu, çevreye zarar verecek projeye destek vermez.

Koç’tan yine suçlama geldi
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

A+
A-

Yeni otoban Mustafakemalpaşa’dan geçecek diye o bölgelerdeki tüm arazileri kapattılar. Taş Ocaklarını bile kapattılar. Ancak proje değişince planları suya düştü. Mustafakemalpaşa’nın isyanı budur. Rotanın değişmesi için yapılan çırpınışlar nafiledir” şeklinde konuştu.