Mustafakemalpaşa Ortaokulu 9. Kütüphanesi’ni Batman Kıbrıs Şehitleri Okulu’na gönderdi.
Türkçe Öğretmeni Sema Ertan Özcan’ın öncülük ettiği projede 1200 kitap Batman’a gönderildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ve PTT Müdürü Mürüvvet Geyikçioğlu’nun katıldığı programda Sema Ertan Özcan:
“Kütüphanesiz okul kalmasın projesinin kurduğu 9. kütüphaneyi 1200 kitapla Batman’a yolluyoruz. Böyle bir projede yer aldığımız için çok mutluyum. İlçe milli eğitim müdürümüze Okul Müdürümüz Yusuf Küsmüş’e ve değerli öğrencilerime desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.” dedi.
Mustafa Efe açıklamalarında projenin önemine değindi.
” Bu projenin önemi; okullar ve öğrenciler arası işbirliğini kuvvetlendirmesidir. Başta okul müdürümüze, öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Batman’a gönderilmesine destek olan PTT Müdürümüz Mürüvvet Geyikçioğlu’na da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
PTT Müdürü Mürüvvet Geyikçioğlu kütüphanesiz okul kalmasın projesi, PTT ile Mustafakemalpaşadaki okullar arasında sürekli devam edeceğinin altını çizdi.