DOLAR
35,6798
EURO
37,4767
ALTIN
3.181,09
BIST
10.104,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
12°C
Bursa
12°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
14°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Parçalı Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C

MUSTAFAKEMALPAŞA’LI SÜT ÜRETİCİLERİNDEN DEPREMZEDELERE ANLAMLI DESTEK

MUSTAFAKEMALPAŞA’LI SÜT ÜRETİCİLERİNDEN DEPREMZEDELERE ANLAMLI DESTEK
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

MUSTAFAKEMALPAŞA’LI SÜT ÜRETİCİLERİNDEN DEPREMZEDELERE ANLAMLI DESTEK

 Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde deprem bölgesine yardımlar çığ gibi büyürken Tepecik Mahallesi Büyükbaş Süt Üreticileri, depremzede vatandaşlara 1 ton çiğ süt 1 ton peynir yapılabilmesi için toplam 2 ton süt bağışladı. Süt üreticilerinden gelen 1 ton süt, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde şişelere doldurularak, ilçede bulunan 220 depremzede ailenin kapılarına tek tek bırakıldı. 1 ton sütten elde edilen doğal peynirlerde depremzede ailelere ulaştırılmak için gün sayıyor.

İlçede yaşayan tüm depremzedelere destek olan Mustafakemalpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinesiyle, depremzedelerin yeni hayatlarında, giyim, barınma, gıda gibi ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde sağlayarak, deprem bölgesinden gelen vatandaşların yaralarını hızla sarmalarına yardımcı oluyor.

Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin talimatıyla Hatay Arsuz’a görevlendirilen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Hatay görevlendirmesi dönüşü tüm ilçe etkinliklerini iptal edip, tüm yardımları ve destekleri ilçede bulunan depremzedelere ve deprem bölgesine çevirmişti. Sevgi ile bu yaraların sarılacağını dile getiren Başkan Kanar, ‘’Deprem bölgesine ve ilçemize gelen depremzedelere yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu yaralar sevgi ile sarılacak.’’ İfadelerine yer verdi.

MUSTAFAKEMALPAŞA’LI SÜT ÜRETİCİLERİNDEN DEPREMZEDELERE ANLAMLI DESTEK MUSTAFAKEMALPAŞA’LI SÜT ÜRETİCİLERİNDEN DEPREMZEDELERE ANLAMLI DESTEK

Dostmedya Haber’i sosyal medyada takip ederek, son dakika Mustafakemalpaşa Haberleri’ne anında ulaşabilirsiniz.