Yaklaşan yerel seçimler öncesi, Mustafakemalpaşa’da ve Bursa da Belediye Başkan Adayları hemen hemen şekillenirken, belediye meclislerine girecek adaylarda yavaş yavaş oluşmaya başladı.
Nilüfer CHP Belediye Meclis Üye adayı Bursa Mustafakemalpaşalılar Derneği Eski Başkanlarından Metin Tuncel, Bursa Mustafakemalpaşalılar Derneğindeki çalışma arkadaşlarıyla bir toplantı yaparak, görüş ve fikirlerini sundu.
Karşılıklı fikir beyanları ve beyin fırtınası şeklinde geçen toplantıda, Bursa Mustafakemalpaşalılar Derneğinin tam desteğini alan Yüksek Mimar Metin Tuncel, “Uzun süredir Bursada yaşıyorum, bu güne kadar çeşitli dernek ve kurumlarda gerek yönetimde, gerekse Başkanlık görevlerinde bulundum. Yaşadığım şehre hizmet verebilecek olmam beni mutlu ediyor.
Mesleğim gereğide, bulunduğum meclise olumlu katkılarım olacağını düşünüyorum. Bursada ve özellikle Nilüfer ilçesinde yaşayan; önemli bir nüfusa sahip tüm Mustafakemalpaşalı hemşehrilerimin desteklerini almış bulunmaktayım.
Ben Nilüfer CHP Belediye Meclis Üye adayıyım. Diğer Mustafakemalpaşalılarında bulundukları ilçelerde Belediye Meclislerine girmesi gerektiğini düşünüyorum.” Sözlerine yer verdi.
Bursa Mustafakemalpaşalılar Derneği Başkanı Mahmut Gök ise konuşmasında “Dernek olarak, bir önceki Dernek Başkanımız Metin Tuncel'in CHP Nilüfer Belediye Meclis Adaylığını sonuna kadar destekliyoruz. Bursa da yaşayan Mustafakemalpaşalılar olarak hemşehrilerimizin bu tür görevlerde bulunmasını takdirle karşılıyoruz.
Metin Tuncel'in Belediye Meclisinde görev alması, oluşturulmak istenen Belediye Meclisine büyük katkı sağlayacaktır. Gerek Mesleği, gerek kişiliği, gerekse bölgede yaşayan tüm Mustafakemalpaşalıların teveccühü ile güçlü bir meclis adayıdır. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' sözlerine yer verirken diğer Mustafakemalpaşalı Meclis adayları içinde yorumlarda bulundu.
“Mustafa Çakır AK Parti Yıldırım Belediye Meclisinde görevli bulunmaktadır. Aynı partiden tekrar adaydır. Mevlüt Yılmaz AK Parti Yıldırım Belediye Meclis adayıdır. Atilla Demirtaş AK Parti Osmangazi Belediye Meclis adayıdır ve Metin Tuncel CHP Nilüfer Belediye Meclis Adayıdır. Dernek olarak tüm arkadaşlarımızın yanında yer almaktayız.
Mustafakemalpaşalılar Derneği parti ayrımı gözetmeksizin tüm adaylarımıza destek vermektedir. Bursa da yaşayan yaklaşık yüzbin civarı Mustafakemalpaşalı bulunduğu göz önüne alındığında, Mustafakemalpaşalı Meclis Üyelerinin daha fazla olması gerektiği düşüncesindeyim. Mustafakemalpaşalılar Bursa Belediyelerinde daha fazla söz sahibi olmalıdır.” Sözlerine yer verdi.
Haber-Fotoğraf : Kubilay GÜNGEN
Bu sitedeki tüm haber ve resimlerin telif hakları tarafımızdan korunmaktadır.Sitemizdeki hiçbir resim,haber veya diğer materyaller izinsiz veya kaynak gösterilerek kullanılamaz.Aksi bir durum tespit edildiğinde