mustafakemalpaşa hava durumumustafakemalpaşa nöbetçi eczanemustafakemalpaşa devlet hastanesimustafakemalpaşa belediyesisuuçtu şelalesitümbüldekmustafakemalpaşa tatlısı
DOLAR
49,0350
EURO
55,5218
ALTIN
6.585,74
BIST
12.173,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Çok Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Öğrencilere “takdir” hediyesi

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk döneminde takdir kazanan öğrencileri Balıkesir Çocuk Köyü’ne göndererek ödüllendirdi.

Öğrencilere “takdir” hediyesi
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

A+
A-

İlçe genelinde ilk dönem ‘Takdir Belgesi’ alan 500 öğrenci, belediyenin düzenlediği etkinlikle Balıkesir’e giderek, çocuk eğlence merkezinde moral buldu. Çocuk Köyü gezisinde büyük sevinç yaşayan çocuklara Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve ailelerde eşlik etti. 15 otobüsle Balıkesir’e çıkarma yapan çocuklar, eğlence kompleksindeki çeşitli oyun gruplarında tatilin keyfini çıkardı.

‘Başarılar ödüllendirilmeli’
Başkan Sadi Kurtulan, derslerinde başarı kazanan öğrencileri böyle bir etkinlikle hem kaynaştırdıklarını hem de ödüllendirdiklerini söyledi.
Başkan Kurtulan; ” Çocuklar ülkemizin geleceğidir. Cumhuriyetimizin 100. yılına gençlerimizi ve çocuklarımızı her alanda hazırlamak zorundayız. Bu hedefe doğru yol alırken her başarının ödüllendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Öğrencilerimiz de aileleriyle birlikte bu etkinliğe katılarak, eğlenceli aktivitelerle güzel bir karne sevinci yaşadı. Bu ödül çocuklarımıza gelecek eğitim dönemi için moral olacaktır. Bu merkezi çocuklara kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’da Mustafakemalpaşalı çocukları Balıkesir’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söylerken, çocukların iletişim kurarak, eğlenceyi paylaşmalarına olanak sağlayan Çocuk Köyü’nün herkese açık olduğunu dile getirdi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Balıkesir ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Altı Eylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
https://www.dostmedya.com/haber/1205572631.jpg

https://www.dostmedya.com/haber/1637584851.jpg