DOLAR
19,1168
EURO
20,7139
ALTIN
1.209,07
BIST
4.811,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Karla Karışık Yağmurlu
4°C
Bursa
4°C
Karla Karışık Yağmurlu
Çarşamba Açık
7°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Papirüs Pastanesi Mustafakemalpaşa
Papirüs Pastanesi MKP

Oğuzhan Ülgür İlçemizi Gururlandırdı

31.07.2022
A+
A-

TV8’de yayınlanan Türkiye’nin en fazla izlenen yemek yarışma programı Mastercheff ‘e Mustafakemalpaşa’dan Oğuzhan Ülgür katıldı.

Mustafakemalpaşa Kayabaşı Mahallesi’nde çiftçilik yaparak hayatını iademe ettiren Oğuzhan Ülgür, yerel yemek olan hamur bamyası ve sirkeli biber ile jürileri Master Cheff’in ilk turunda etkilemeye çalışmıştı. Yemeğin tadıma geçildikten sonra şefler (Somer, Danilo, Mehmet) fazla sözü uzatmayarak Oğuzhan’ın tabağına tam not verdiler ve Oğuzhan Ülgür bir üst tura geçmiş oldu. Oğuzhan’ı uğurlayan Mastercheff Jürileri ellerine aldıkları kaşıklar ile yarışmacının tabağına koşup hamur bamyasını silip süpürmüşlerdi.

Dün akşam yarışmanın 2. ayağında 3’lü elemede yarışmacının karşısına soğuk barbun dolması yemeği çıktı. 3 Yarışmacı arasından 2. olan Oğuzhan Ülgür yarışmaya veda etti. Ama uyguladığı performans ile Mustafakemalpaşa’yı gururlandırdı.

Dostmedya Haber’i sosyal medyada takip ederek, son dakika Mustafakemalpaşa Haberleri’ne anında ulaşabilirsiniz.