Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin (PAŞADER) kuruluşunun 30. yılında eğitim yararına düzenlediği geleneksel futbol turnuvasında ilk hafta maçları oynandı.
PAŞADER’in, NEV Sağlık Grubu katkılarıyla organize ettiği ‘30. Yıl PAŞADER Futbol Turnuvası’, Altınsaban Spor Tesisleri’nde yapılan açılış programı ile başladı.
Turnuvanın açılışına; PAŞADER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gümüş, eski başkanlardan Kemal Dayıoğlu ve Kıvanç Atmaca, PAŞA-DER yönetimi, mahalle dernekleri, sponsorluk desteği sağlayan firmaların yöneticileri, üyeler ve çok sayıda Mustafakemalpaşalı katıldı.
BAŞLAMA VURUŞU EFSANELERDEN
Gençler, Masterlar, Minikler ve Yıldızlar olmak üzere 4 ayrı kategoride oynanan müsabakaların başlama vuruşunu, PAŞADER Başkanı Mustafa Gümüş, Spor Komisyonu Başkanı İlhami Gökçe, ana sponsor NEV Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sahip Keçici, Bursaspor’un unutulmaz futbolcularından Mehmet Vahap Çeki ve Mustafakemalpaşaspor’un şampiyon kaptanı Can Ferik yaptı.
Açılış programında konuşan PAŞADER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gümüş, çocukların ve gençlerin spora teşvik edilerek, hemşeriler arasında kaynaşma ve tanışmanın hedeflendiği turnuvadan elde edilecek gelirin Mustafakemalpaşalı üniversite öğrencilerinin eğitimine aktarılacağını söyledi.
Özgür Hakem Grubu’nun düdük çaldığı 32 takımlı turnuvanın ilk haftası çekişmeli ve bol gollü maçlara sahne oldu. Altınsaban 1-2, Çiftehavuzlar ve Fatih halı sahalarında yapılan turnuvanın 2. hafta müsabakaları, 2 Ekim Pazar günü oynanacak.
Haber Kaynağı: Mücadele Gazetesi