mustafakemalpaşa hava durumumustafakemalpaşa nöbetçi eczanemustafakemalpaşa devlet hastanesimustafakemalpaşa belediyesisuuçtu şelalesitümbüldekmustafakemalpaşa tatlısı
DOLAR
49,0346
EURO
55,6083
ALTIN
6.594,60
BIST
11.947,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Çok Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

SAHİLERDE İŞGALE GEÇİŞ YOK

SAHİLERDE İŞGALE GEÇİŞ YOK
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

A+
A-

Sahillerde işgale geçit yok

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, plajlarda halkın ortak kullanımını engelleyecek şekilde çadır kurulması, halı, kilim, battaniye gibi eşyalarla gölgelik oluşturulması gibi görüntü kirliliklerine karşı mücadeleyi kesintisiz sürdürüyor.

Bursa’nın Gemlik, Mudanya ve Karacabey sahilleri, hava sıcaklıklarının artması ile birlikte özellikle hafta sonları günü birlik tatilcilerin akınına uğruyor. Vatandaşlar serinlemek için plajları doldururken, sahillerde halkın ortak kullanımını engelleyecek davranışların artması üzerine Büyükşehir zabıtası harekete geçti. Bursa Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan 135 kilometrelik deniz sahil şeridindeki 24 plajda denetimler artırıldı. Gerek Bursa içinden gerekse yakın il ve ilçelerden gelen bazı tatilcilerin plaja rastgele çadır kurması, halı, kilim ve battaniye ile gölgelik oluşturması ve mangal yakılması şikayetlerinin artması üzerine Kurban Bayramı tatilinde Gemlik ve Mudanya sahilindeki yoğunlaştırılan denetimler kesintisiz devam ediyor. Mudanya sahilinde sabah 08.00’da başlayan denetim ve uygunsuzluklara müdahale çalışmaları gece 02.00’a kesintisiz sürüyor. Denetimlerde plajdaki işgallerin önlenmesinin yanında devrilen yönlendirme tabelaları ve çöp kutularına da çeki düzen veriliyor.

Yaz boyunca sahillerdeki ekip sayıları artırılırken, sahillerde herhangi bir uygunsuzluğa izin verilmeyeceği, bu tür durumların zabıta ekiplerine bildirilmesi gerektiği belirtildi.

Sahillerde işgale geçit yok