Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin ve Başkan Mehmet Kanar’ın basketbol altyapılarına verdiği maddi manevi destekler meyvelerini bu sene verdi. Mustafakemalpaşaspor Belediye’nin U10, U11 ve U12 kız basketbol takımları bu sezon inanılmaz bir başarıya imza atarak, Bursa alt liglerden kupalar ve madalyalar ile dönmüşlerdi.
Kızlarımız dün kupaları ve madalyaları ile Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ı, Başkan Yardımcısı Ercan Leblebici’yi makamında ziyaret ettiler. Kanar ve Leblebici, sporcu ve antrenörlere hediye takdim ettiler.
Mustafakemalapaşaspor Kız Basketbol U12 ve U10 antrenörü Üveys Cevher Yalçınkaya ve U11 antrenörü Hikmet Altıntaş şampiyonluklar ile yaptığı açıklamada: “Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’a, Başkan Yardımcılarımız Ersin Ekici, Ercan Leblebici ve Spor Müdürümüz Hasan Atabey’e teşekkür ederiz.” dedi.