Halk eğitim merkezi kursiyerler tarafından hazırlanan eserlerini görücüye açtı.
2010-2011 eğitim öğretim yılı içerisinde Halk eğitim merkezi öğretmenleri ve usta öğreticiler tarafından değişik branşlarda hazırlanan eserleri Mustafakemalpaşa 14 Eylül ilköğretim Okulu’nda görücüye çıkarttı.
Aynı zamanda kursiyerlere başarı ve bitirme belgelerinin verildiği törene İlçe Kaymakamı Kazım Karabulut, Belediye Başkan yardımcısı Ayhan Dadak, İlçe Emniyet müdürü Zafer Ersin, MKP Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, TSO Başkanı Şenol Önal, Bursa ilçeleri Halk eğitim merkezi müdürleri, öğretmen ve usta öğreticiler ile birlikte çok sayıda kursiyer ve vatandaş katıldı.
14 Eylül İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törende, açılış konuşmaları, folklor gösterisi ve kısa bir müzik dinletisinin ardından kurs bitirme belgelerini alan kursiyerlerin öğretmenleri ve usta öğreticileri ile birlikte hazırladıkları eserlerden oluşan sergi, Kazım Karabulut ve eşi Fatma Karabulut ile birlikte Ayhan Dadak tarafından açıldı.