DOLAR
28,9386
EURO
31,8308
ALTIN
1.904,55
BIST
8.009,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
22°C
Bursa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Çok Bulutlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
14°C
Pazartesi Az Bulutlu
13°C

Tatlıtop Basketbol Şöleni Sona Erdi

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Tat Konserve A.Ş.sponsorluğunda bu yıl 17.si düzenlenen Tatlıtop Basketbol Şöleni düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Tatlıtop Basketbol Şöleni Sona Erdi
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

28 Haziran 2009 Pazar akşamı gerçekleştirilen final maçlarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan 17. Tatlıtop Basketbol Şöleni ödül töreninde ; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emin Turhan, Meclis Üyeleri Mehmet Atılgan, Sinan Saygı, Cemal Batır, Mehmet Kul, Mustafakemalpaşalılar Derneği Başkanı Halim
Çapkın, Başkan Yardımcısı Kemal Dayıoğlu, Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Nermin Öner, Daire amirleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Sadi Kurtulan:

“17 yıldan bu yana bu organizasyon büyük bir coşkuyla devam etmekte. Böylesi güzel bir organizasyonda emek harcayan, gönül veren herkese öncelikle teşekkürü bir borç bilirim. Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini taşıyan tek ilçe olmanın özelliği ile zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek gayesiyle çıktığımız bu yolda sporu; dostluk, kardeşlik ve barış içinde gençlerin geleceğe hazırlanmasında bir basamak görüyoruz.

Bu gece burada birinci olan sporcularımızı kutluyorum. İkinci ve üçüncü olmak, kaybetmek öğrenmenin bir basamağıdır ve birinci olmak için karar verdiğiniz gün bugündür.

Ben onu yaptım ve başardım sizlerin de başaracağından eminim. Bu organizasyonda başından sonuna kadar emeği geçen herkesi kutluyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Daha sonra Başkan Sadi Kurtulan 15 gün boyunca Tat Konserve Aş. Ana sponsorluğunda gerçekleştirilen basketbol şölenine katkılarından dolayı Tat Konserve Aş. İnsan Kaynakları Görevlisi Onur Dündar’a teşekkür plaketini takdim ederken, Tatlıtop’un sevilen simalarından olan ve geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Ömür Gündüz’ün babasına da geçmiş günlerin anısına plaket takdim etti.

Ardından kategorilerinde dereceye giren basketbolculara sırasıyla ödülleri takdim edildi.

Başladığı günden bu güne Mustafakemalpaşa’da geleneksel hale gelen ve her yıl büyük bir coşkuyla keyifli anların yaşandığı bir organizasyon daha dün akşam sporun dostluk ve kardeşlik duygularını bir kez daha görmemizi sağladı.

Dostmedya Haber’i sosyal medyada takip ederek, son dakika Mustafakemalpaşa Haberleri’ne anında ulaşabilirsiniz.