mustafakemalpaşa hava durumumustafakemalpaşa nöbetçi eczanemustafakemalpaşa devlet hastanesimustafakemalpaşa belediyesisuuçtu şelalesitümbüldekmustafakemalpaşa tatlısı
DOLAR
49,0353
EURO
55,2195
ALTIN
6.584,76
BIST
12.249,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Çok Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Çok Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Üretilen projeler görücüye çıkıyor

Tubitak 4006 bilim fuarları kapsamında düzenlenen ve öğrencilerin ürettikleri projelerin sergilendiği fuar yoğun katılımla açıldı.

Üretilen projeler görücüye çıkıyor
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

27.05.2016
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Toki Fatih İlkokulunda açılan bilim fuarı Mustafakemalpaşa’nın farklı bölgelerinde de uygulanırken, Adnan Menderes Kent meydanında da bir açılış gerçekleştirildi. Tubitak öncülüğünde gerçekleştirilen ve İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün de destekleriyle açılan fuarlarda ilçe öğrencileri ürettikleri birbirinden farklı ve yaratıcı projeleri sergileme ve tanıtma imkânı buldu. Temel eğitimde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak düzenlenen fuarlar hakkında kısa bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim müdürü Mustafa Efe, “Tubitak ile MEB arasında imzalanan eğitimde işbirliği protokolüne göre okullarda düzenlenen bilimsel faaliyetler pratik olarak uygulamaya konuluyor. Öğretmen ve öğrencilerimizin gayretli çalışmaları ile ortaya çıkan bu projeleri bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temenni ediyorum. Bu fuarda çeşitli çalışmalarını sergileyen öğrencilerimiz ileride ülke yararına olacak büyük buluşları mimarı olacak Bu bakımdan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi. Diğer yandan açılan fuarda 7 okuldan 500 öğrencinin toplam 275 projesinin tanıtıldığı öğrenildi.

https://www.dostmedya.com/haber/1399415111.bmp