Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Vali Muhtarlar ile Toplantı Gerçekleştirdi

Vali Muhtarlar ile Toplantı Gerçekleştirdi
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Mustafakemalpaşa’daki muhtarlarla sorun ve taleplerin görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirdi.

Bursa ve Mustafakemalpaşa’daki kurum müdürlerinden brifing alan Vali Canbolat, muhtarların görev yaptıkları mahallelere yönelik çeşitli konulardaki sorunlarını dinledi.

Mustafakemalpaşa’daki 131 muhtarın mahallelerinde yaşadıkları başlıca sorunlar, Bursa Valisi Yakup Canbolat başkanlığında gerçekleştirilen bir toplantıda masaya yatırıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda dün saat 14.00’da düzenlenen muhtarlar toplantısına Vali Canbolat’ın yanı sıra Kaymakam Ahmet Altıntaş, Bursa Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Mustafakemalpaşa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kalın, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, Bursa Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Bursa Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, Bursa Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül, il ve ilçe daire müdürleri ile birlikte Mustafakemalpaşalı muhtarlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan basına kapalı toplantıda, kurumlar tarafından Mustafakemalpaşa’nın merkez ve kırsal mahallerinde yapılan ve devam eden çalışmalar ile verilen hizmetler hakkında sunum yapıldı.

Muhtarların, mahallelerinin sorun ve taleplerini iletmesinin ardından toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Vali Yakup Canbolat, toplantı için geldiği Mustafakemalpaşa’da Kaymakam Ahmet Altıntaş’ı da ziyaret etti.

Haber Kaynağı: Mücadele Gazetesi

Dostmedya Haber’i sosyal medyada takip ederek, son dakika Mustafakemalpaşa Haberleri’ne anında ulaşabilirsiniz.