Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin Mustafakemalpaşa’ya gelerek gün boyu bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak Hande otelde Esnaf oda başkanları ile kahvaltıda bir araya gelen Vekil Hüseyin Şahin’e Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Ak Parti İlçe Başkan vekili Sadettin Akkoyunlu da eşlik etti.
Gerçekleştirilen kahvaltıda gündeme ilişkin konuların yanı sıra Mustafakemalpaşa’dakigelişmeler de değerlendirildi. 2014 yılı mali bütçenin mecliste onaylanmasının ardında bir haftalık tatilde ilçe ziyaretlerini gerçekleştirdiğini söyleyen Milletvekili Şahin, “Vatandaş nabzını tutarak hükümetin yaptığı çalışmaları, aktif olarak uyguladığı programı, sosyal ve ekonomik değişimleri ve yatırımları halkımızla paylaşıyoruz.”dedi.
Sabah saatlerinde katıldığı toplantıyı değerlendiren Şahin, “Gerçekleştridiğimiz toplantıda oda başkanları ile Mustafakemalpaşa’yı masaya yatırmış olduk. Biz hükümet olarak yaptıklarımızı anlatırken Mustafakemalpaşa’dakivatandaşımızın görüşlerini oda başkanları vasıtasıyla taleplerini not aldık. Hükümetimizin sağlık eğitim ve ulaşımdaki yatırmları özellikle Köy Hizmetleri vasıtasıyla Mustafakemalpaşa’ya yapılan ciddi yatırımları var. Belediye Başkanı Sadi kurtulan’ın Mustafakemalpaşa’dakiyapmış olduğu hizmetlerden dolayı oda başkanlarınıdan duyduğu memnuniyet bizleri de memnun etti. Gelecek dönemde de Bursa Büyükşehirinde katılacağı hizmet yarışında daha ciddi yatırımlar daha büyük organizasyonlarla Mustafakemalpaşa’ya geleceğinin müjdesini verdik. Çarşı esnafına yaptığımız ziyaretlerde ise olumlu izlenimlere sahip olduk. Mustafakemalpaşalıların hükümetimizden ve Belediye başkanından memnun olduğunu duymak Ak Parti Bursa Milletvekili olarak bizleri son derece memnun etti. Bu başarılı çalışmalarımız devam edecek.”dedi. Çarşı esnafı ziyaretinin ardından Kaymakamlık binasına geçen Milletvekili burda Kaymakam Kazım Karabulut’a geçmiş olsun dileğinde bulundu.