Mustafakemalpaşa Yunus Emre İlkokulu 2-F sınıfı öğrencilerinin ortak olarak yürüttükleri‘Life İs Beautiful When You Love’ projesi kapsamında doğa sevgisi üzerine etkinlikler düzelendi.
Yeşilova’da ceviz ağaçlarını toprakla buluşturan öğrenciler hem doğa bilinci kazandı hem de TEMA gönüllüsü oldu.
Çocukların doğa bilinci kazanması ve yaşayarak öğrenme fırsatı edinmesi için Yeşilova Mahallesi’nde fidan dikme etkinliği düzenlendi.
Etkinliğe; TEMA Vakfı Sorumlusu Rasim Balaban ve Ezel Tuna, Yeşilova Muhtarı Beysat Tokuş, Sınıf Öğretmeni Duygu Atmaca, öğrenciler ve aileler katıldı.
TEMA öncülüğünde düzenlenen fidan dikme etkinliğinde Yunus Emre İlkokulu 2-F sınıfı öğrencileri Yeşilova Futbol Sahası çevresini ağaçlandırdı.
Ceviz fidanlarını toprakla buluşturmaktan mutlu olduklarını söyleyen Yeşilova Muhtarı Beysat Tokuş, çevreye verdiği değerden dolayı öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.
Projenin kurucu ortağı olan Sınıf Öğretmeni Duygu Atmaca ise bu etkinlikle hem veliler hem de öğrenciler için güzel bir anı oluştuğunu belirterek, etkinliğin düzenlenmesini sağlayan Yeşilova Muhtarı Beysat Tokuş’a ve TEMA Vakfı sorumlularına teşekkür etti.
Programda, Muhtar Beysat Tokuş’a TEMA Vakfı tarafından rozet hediye edildi.
Kaynak: Mücadele Gazetesi