Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Rani Mobilya, MUGEP Yönetimini Ağırladı

Rani Mobilya, MUGEP Yönetimini Ağırladı
Yavuz Süt Mamülleri Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa’nın önemli sanayi kuruluşlarından Rani Mobilya, geçtiğimiz hafta MUGEP’in 19. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’na ev sahipliği yaptı. Toplantı, Rani Mobilya’nın yeni fabrikasında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çalışkan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

MUGEP yönetim ve denetim kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, derneğin gündem maddeleri ele alınırken, üyeler arasındaki iş birliği ve dayanışmanın güçlendirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı. Toplantının Rani Mobilya bünyesinde gerçekleştirilmesi ise dikkat çekti.

Rani Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çalışkan, toplantıya ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yeni fabrikamızda MUGEP yönetim kurulunu ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Mustafakemalpaşa ve Türkiye için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan MUGEP Başkanı Vahdettin Sevim ise Rani Mobilya’nın yeni yatırımını tebrik ederek, “Üyemiz Rani Mobilya’nın yeni fabrikasının hayırlı olmasını ve bereketli kazançlar getirmesini diliyoruz. Sayın Mehmet Çalışkan’a bizleri ağırladığı ve göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Sevim ayrıca, MUGEP olarak üyeler arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirmeye devam edeceklerini vurgulayarak, tüm üyelere sağlık, huzur ve başarı temennilerinde bulundu.

Gerçekleştirilen toplantı, hem sektör temsilcileri arasındaki dayanışmayı pekiştirmesi hem de Mustafakemalpaşa’daki sanayi yatırımlarına dikkat çekmesi açısından önemli bir buluşma olarak değerlendirildi.

Dostmedya Haber’i sosyal medyada takip ederek, son dakika Mustafakemalpaşa Haberleri’ne anında ulaşabilirsiniz.